Er zijn altijd twee kanten aan geld: technisch en persoonlijk.Dat noodzaakt altijd kwalitatieve én kwantitatieve beslissingen nemen. En brengt onvermijdelijk emoties met zich.

Als je leven verandert, verandert je geld. Maar ook: als je geld verandert, verandert je leven. Wij zijn er om te helpen.

Bij een transitie zijn wij kwetsbaar. Ervaar ons transitiemanagement bij events met meer of minder impact op uw financiële situatie. En maak een zachtere landing.

EVENTS OF EACH LIFE

HUIS KOPEN

U koopt een huis, alleen of met uw partner. Daar komt veel bij kijken. Maar bij wie sluit u een hypotheek af? En voor hoe lang? Een onafhankelijk planner vergelijkt alle aanbieders met elkaar en zorgt voor een hypotheek die bij uw wensen aansluit.

SAMEN GAAN – UIT ELKAAR GAAN

Als u gaat trouwen kan dat gevolgen hebben voor uw financiële situatie. Ook als u misschien later uit elkaar gaat. Hoe zit het bijvoorbeeld met uw huis? En uw pensioen? Het kan verstandig zijn advies te vragen aan een onafhankelijk financieel adviseur. Op deze manier krijgt u een goed beeld van uw financiële situatie.

IN VERWACHTING

U wilt het beste voor uw kinderen. Misschien is het wel verstandig nu al geld opzij te zetten voor later. Maar hoe doet u dat het beste? Op de bank? Of via een verzekering? Of kan het slimmer? Een onafhankelijk financieel planner weet raad.

PENSIOEN

Uw wilt later net zo genieten als nu. Het kan verstandig zijn om naast uw AOW en pensioen zelf op te bouwen. Maar via een lijfrenteverzekering of vrij vermogen? Of banksparen? Een onafhankelijk financieel planner begeleidt u. Dan heeft u geen zorgen over later.

OVERLIJDEN

Ook bij de minder leuke zaken van het leven kan een financieel adviseur uitkomst bieden. Heeft uw partner of familie bijvoorbeeld nog genoeg inkomen als u overlijdt? Tijdens het leven hebt u de keuze uw verantwoordelijkheid te nemen. Een onafhankelijk planner zoekt met u de juiste weg.