4. Risicomanagement

4. Risicomanagement

Wil je als adviseur serieus worden genomen in het zakelijke segment, dan ben ik van mening dat risicomanagement een must is, zeker richting de toekomst. Het is van groot belang dat je met de ondernemer kunt spreken over de visie en het doel binnen zijn onderneming, over de aspecten van het ondernemerschap waar hij ’s nachts van wakker ligt en de gevaren voor de continuïteit van zijn onderneming. Alleen dan ben je een volwaardige sparringpartner voor deze ondernemer en zal hij het ook normaal vinden om jouw advies te betalen. Bijkomend financieel voordeel voor jouw relatie is dat hij door het correct in kaart krijgen van zijn risico’s hier ook andere maatregelen kan treffen en wellicht overbodig dure verzekeringen kan opzeggen of verlagen.

Add Your Comment:

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.