2. Een advies moet waardevol zijn

2. Een advies moet waardevol zijn

De prijs van jouw advies zegt veel over de kwaliteit van het advies. Als je een te lage prijs voor jouw advies vraagt, zal de ondernemer jouw advies eerder waardeloos vinden. Ik hoor helaas te vaak dat er adviseurs zijn die een traject voor het in kaart brengen van de situatie bij arbeidsongeschiktheid aanbieden voor de prijs van rond de 300 euro of in sommige gevallen zelfs nog lager. Hoe is dit mogelijk?

Waar het mij omgaat is dat we aan de ene kant als adviseur op dezelfde wijze behandeld en gewaardeerd willen worden als de accountant van de ondernemer, maar aan de andere kant vinden we ons zelf knap waardeloos!

Add Your Comment:

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.